Peste 20.000 de locuinte noi vor fi la targul imobiliar Timon, care va incepe joi si are loc in Piata Constitutiei din Bucuresti, iar dezvoltatorii vin cu oferte speciale din belsug. Va prezentam in avanpremiera ce oferte la apartamente veti gasi maine la Timon.

Toti expozantii Timon vor oferi discounturi, oferte speciale si cadouri pentru locuintele expuse la targ. Printre facilitatile oferite de dezvoltatori se numara dotarea gratuita a bucatariilor, reduceri la serviciile de amenajari interioare, o tombola care are ca premiu o biblioteca de living sau discount-uri ce ajung si la 20% pentru achizitia de mobila.

Ofertele merg pana la discounturi de pana la aproape 30.000 de euro la pretul initial al locuintei sau parcare si boxa gratuite, iar unii dezvoltatori au hotarat taierea tva-ului pe perioada targului.

Printre cele mai neobisnuite oferte se numara cea a dezvoltatorului proiectului GVI Town, care va plati timp de un an ratele la banca in locul celor care isi achizitioneaza un apartament in complexul din Vitan.

Pentru ansamblul Ficusului Rezidential, aflat langa parcul Herastrau, Real Time ofera boxa, locul de parcare si finisajele incluse in pret. Tot aici, cumparatorul unui apartament cu 2 camere din categoria lux, in valoare de 121.000 euro+ tva, va primi pe perioada targului, mobila si electrocasnicele cadou, precum si locul de parcare si boxa. Tot RealTime va oferi un discount de 10% pentru primele 5 unitati vandute in ansamblul Reveria Pallady43 si un discount de 5% pentru 10 apartamente din zona Obor.

”Oferta de la Timon este extrem de diversificata, de la locuinte amplasate in zone ultracentrale si centrale, care au preturi incepand cu 52.000 euro, pana la apartamente in zone semicentrale si mai spre periferia orasului, caz in care preturile medii coboara pana la 33.000 euro (Tineretului) sau la 20.000 euro in zone ca Ghencea, Uverturii , Berceni sau Titan Pallady . Cea mai mare parte a ofertei se adreseaza clasei de mijloc, fiind conforma cu puterea de cumparare si se situeaza cu pana la 15% sub pretul pietei. Aceasta paleta larga de oferte, dar si concentrarea noilor proiecte pe segmentul mediu de clienti este un semnal ca piata a inceput sa aiba o evolutie sanatoasa”, a declarat Vlad Vlasceanu, directorul Timon.

Cum sunt preturile apartamentelor la Timon

Cea mai ieftina locuinta care poate fi cumparata la editia din aceasta toamna a Timon este o locuinta sociala in containere maritime ce costa 9.000 euro, dar exista si o serie de oferte imobiliare exclusiviste care pot ajunge la cateva sute de mii de euro. De exemplu, un apartament de 3 camere exclusivist cu o terasa de peste 100 mp este oferit spre vanzare la pretul de 298.000 euro tva inclus, in timp ce proprietatea cea mai scumpa este reprezentata de un apartament terasat vandut la 468.500 euro + tva.

2.000 de unitati locative noi vor fi lansate la Timon

In cadrul Timon vor fi circa 31 de proiecte noi rezidentiale cuprinzand apartamente si vile, totalizand peste 2.000 de unitati care sunt lansate in premiera pe piata imobiliara romaneasca. Doar aceste proiecte vor atrage investitii de peste 100 de milioane de euro.

Noile proiecte care vor fi lansate la tIMOn marcheaza revenirea unor noi dezvoltatori pe piata locala, care au inghetat planurile din cauza crizei, cum ar fi grupul israelian Dimri. Grupul vrea sa dezvolte peste 1.000 de locuinte in Ghencea, in conditiile in care inainte de criza anunta proiecte atat in Bucuresti, cat si in Ploiesti. Si dezvoltatorul spaniol Gea International reia constructia complexului Laguna Residence, inghetat in ultimii ani. De asemenea, o serie de dezvoltatori cu experienta pe piata locala, continua investitiile cu proiecte noi, asa cum este cazul dezvoltatorilor Militari Residence.

Dezvoltatorul DeSilva Properties participa in premiera la targ cu mai multe proiecte rezidentiale. Pe langa proiectul Lakeside Residences, dezvoltat in Bucuresti, pe malul lacului Baneasa, dezvoltatorul propune si 2 proiecte de apartamente de vacanta: la Mamaia, cu preturi de 55.500 euro si la Predeal, cu preturi de 60.000 euro. Dezvoltatorul Desilva properties are o experienta vasta in dezvoltarea de imobile printre cel mai cunoscut fiind Hotelul Ramada North. Compania Desilva este importator si distribuitor exclusiv in Romania al unor produse exclusiviste adresate segmentului HoReCa. Compania DeSilva Properties este divizia imobiliara a De Silva, importator si distribuitor de produse alimentare, bauturi alcoolice si nealcoolice, printre care Toffifee, Merci, Dom Perignon, Moet & Chandon, Hennessy, Perrier, Vittel, Corny si Schwartau.

Targul Imobiliar National se va desfasura in perioada 22-25 octombrie 2015, in pavilionul expozitional din Piata Constitutiei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri