Banking 2.0, evenimentul wall-street.ro dedicat inovatiei in banking, a ajuns la cea de-a patra editie. Vom discuta joi atat despre inovatiile din zona de plati, cat si despre produsele inovatoare care te pot ajuta sa-ti investesti mai inteligent banii. Mai jos sunt 5 intrebari la care speakerii din cele doua panel-uri iti vor oferi raspunsuri. Participarea este gratuita, iar inscrierile sunt deschise pana miercuri seara.

Cum sa iti utilizezi mai usor banii?

Intr-o lume tot mai conectata, in care tehnologia face ca lucrurile sa se miste tot mai repede, este esential sa stii cum sa iti utilizezi mai usor banii. Cash-ul ramane predominant in Romania, insa tot mai multe produse si solutii inovatoare isi fac loc in piata bancara, transformand cel mai elementar gest financiar, gestul de plata. In cadrul primului panel al conferintei Banking 2.0 vom discuta despre tendintele din zona de plati cu cardul, atat la comercianti, cat si in ceea ce priveste plata utilitatilor.

Cum sa crestem gradul de utilizare a banking-ului digital?

Doar 8% din populatie utlizeaza digital banking-ul, cel mai scazut nivel din Uniunea Europeana. Statistica este ingrijoratoare atat pentru banci, cat si pentru companiile de carduri. In cadrul dezbaterii din primul panel, vom incerca sa gasim solutii astfel incat Romania sa paraseasca coada clasamentului UE.

Cat de sigure sunt platile online si tranzactiile bancare?

Florin Branici, Deputy Manager al diviziei de canale alternative din cadrul Alpha Bank, si Bogdan Botezatu, Senior e-Threat Analyst Bitdefender, iti vor raspunde la toate intrebarile cu privire la securitatea platilor si a tranzactiilor bancare si iti vor oferi sfaturi si recomandari astfel incat sa nu (mai) ai temeri atunci cand platesti cu cardul.

Ce este un portofel digital si unde il poti folosi?

Horia Grozea, Director Card Payments in cadrul NETOPIA mobilPay, va explica cum functioneaza un portofel digital, unde il poti folosi in Romania si ce trebuie sa stii despre siguranta platilor cu un portofel electronic.

Cum sa iti investesti mai usor banii?

In al doilea panel al conferintei Banking 2.0, vom dezbate alaturi de Emilia Bunea, CEO Metropolitan Life, Eugen Voicu, presedintele Certinvest, si Cosmin Marinescu, director general adjunct in cadrul Tradeville, despre produsele inovatoare din zona de investitii care te pot ajuta sa iti asiguri viitorul financiar.

Vei intelege ce este un fond de investitii pe indici, ce este si cum se tranzactioneaza un ETF si ce trebuie sa stii despre o asigurare cu componenta investitionala. Toate aceste produse te pot ajuta sa investesti mai inteligent pentru tine sau pentru viitorul copilului tau.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri