Certinvest va bonifica investitorii care depun aceeasi suma de bani in fiecare luna in fondul Certinvest Obligatiuni, bonusurile acordate urmand sa ajunga pana la 2% din suma pe care investitorii aleg sa o economiseasca in fiecare luna.

Bonusurile sunt acordate trimestrial, si cresc pe masura ce investitorul respecta regula de a investi in fiecare luna aceeasi suma. Astfel, dupa primele 3 luni de economisire, bonusul este de 0,5% din suma lunara, dupa 6 luni de economisire, bonusul devine de 1% din suma lunara, dupa 9 luni de economisire, bonusul ajunge la 1,5% din suma lunara, iar dupa un an de economisire constanta a aceleiasi sume in fiecare luna, bonusul oferit este de 2% din suma lunara.

“Este ingrijorator faptul ca doar o treime dintre romani economisesc cu regularitate, mai ales in conditiile in care am traversat recent o criza economica de amploare. Noi ne propunem sa schimbam acest lucru, si sa convingem fiecare roman sa puna deoparte o parte din veniturile sale, in fiecare luna. Promotia Acumuleaza si Certinvest te Premiaza! isi propune sa motiveze oamenii sa isi insuseasca acest obicei al economisirii lunare, astfel incat sa aiba oricand, o suma de bani pregatita sa ii ajute sa faca fata financiar momentelor mai grele care pot sa apara”, mentioneaza, intr-un comunicat de presa, Horia Gusta, director general Certinvest.

Pentru a beneficia de bonusurile acordate in cadrul promotiei, investitorii trebuie sa economiseasca minimum 200 de lei in fiecare luna, si sa nu retraga banii economisiti pana la momentul acordarii acestor bonusuri.

In 2015, o treime din investitorii fondului Certinvest Obligatiuni au realizat mai multe operatiuni de adeziune, efectuand, in medie, 4.5 operatiuni de investitii, fiecare dintre ele cu valoarea medie de aproximativ 5 000 lei. Varsta medie a persoanelor care investesc de mai multe ori pe parcursul unui an in fondul Obligatiuni este de 41 de ani – majoritatea sunt barbati (83%).

Fondul Certinvest Obligatiuni investeste preponderent in instrumente cu venit fix (obligatiuni, depozite bancare si titluri de stat), avand active de aproximativ 18,7 milioane de lei.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri