Un teren intravilan de 1.824 mp, partial construit, este scos la vanzare in zona de Est a capitalei, pe Bulevardul Theodor Pallady, cartierul Titan, de catre Credit Europe Bank.

Terenul este situat in cadrul ansamblului rezidential Pallady Towers Residence, faza 1, unul dintre cele mai de succes proiecte rezidentiale din capitala, care a ajuns la un grad de ocupare de peste 75%, cu o crestere de 27.5% in ultimele 12 luni.

Ansamblul Pallady Towers este alcatuit din doua blocuri cu regim de inaltime de 2S+P+9E, totalizand 218 apartamente.

Lotul de teren scos la vanzare include doua constructii partial ridicate, si anume o cla-dire de birouri si un corp de cladire cu destinatie rezidentiala, cu urmatoarele carac-teristici tehnice:

Cladirea de birouri are o suprafata la sol de 813 mp si o suprafata construita des-fasurata de 4.040 mp. Regimul de inaltime prevazut in proiectul initial este de S+P+M+9E, structura aferenta finalizata fiind de S+P+M+2E.

Corpul de cladire cu destinatie rezidentiala are o suprafata la sol de 1.011 mp si o suprafata construita desfasurata 3.495 mp. Regimul de inaltime este de 2S+P+9E, iar structura aferenta finalizata este de 2S + placa de beton turnata la nivelul solului.

Terenul este racordat la toate utilitatile: electricitate, gaze, apa-canal, retea de tele-fonie fixa, iluminat public, iar accesul se face direct din bulevard.

Cumparatorul poate schimba destinatia initiala a acestui proiect.
Datorita pozitionarii pe bulevard, se asigura acces rapid atat catre central orasului, cat si catre centura Bucurestiului si Autostrada Soarelui. Metroul si alte mijloace de transport in comun, precum si centrele comerciale Auchan, Carrefour, Lidle, Metro, Decathlon se afla la doar cateva minute distanta de mers pe jos.La mai putin de 3 km se afla National Arena, iar la 7 km este Centrul Istoric.

Investitorii interesati pot depune ofertele pe adresa imobiliare@crediteurope.ro pana pe data de 15.09.2016. Dupa aceasta data, se vor analiza si initia sesiuni de negociere directa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »



Setari Cookie-uri