La editia din aceasta toamna a targului imobiliar tIMOn, dezvoltatorii rezidentiali au in vedere oferte si reduceri pentru atragerea a cat mai multi cumparatori pentru locuintele puse in vanzare. Astfel, organizatorii tIIMOn anunta ca majoritatea locuintelor vor fi cu pana la 15% mai ieftine pe perioada desfasurarii targului, iar unele apartamente se vand gata mobilate si utilate sau cu loc de parcare oferit drept bonus.

De exemplu, cumparatorii vor putea, in unele cazuri, sa rezerve o locuinta noua cu numai 100 de lei, in conditiile in care o astfel de rezervare poate costa si 4.500 de lei. Aceasta oferta ii va ajuta pe cei care vor, de exemplu, sa acceseze un credit ipotecar sau Prima Casa, pana la momentul semnarii precontractului. La tIMOn vor veni pentru aceasta editie 158 de expozanti, dintre care 126 imobiliari, 2 banci si 30 de standuri din domenii conexe pe 2.100 metri patrati suprafata indoor si 3000 de metri patrati outdoor.

Reduceri la tIMOn de pana la 60.000 euro

Cea mai mare reducere ca valoare din cadrul targului va fi pentru o vila de 1.000 de metri patrati din zona Colentina-Doamna Ghica. Aceasta este formata din 2 corpuri (P+1, respectiv P+2) si dispune de 7 camere si 5 bai. Pretul locuintei va fi cu 60.000 de euro mai mic in perioada targului, fiind redus de la 475.000 de euro, la 415.000 euro.

Magecon se situeaza pe locul al doilea in topul reducerilor: intre 3000 euro si 30.000 euro mai putin vor plati clientii care achizitioneaza apartamente in proiectul Magecon Residence, situat in zona Oltenitei-City Mall. Preturile apartamentelor pornesc de la 30.000 de euro pentru un studio si ajung la 150.000 de euro pentru un apartament de 3 camere. Ceilalti dezvoltatori au reduceri intre 2 si 15%

Te muti in casa noua cu 100 de lei la tIMOn

RealTime aduce o oferta prin care clientii proiectului Next Home Viitorului, ce se lanseaza la aceasta editie tIMOn, isi pot rezerva locuinta cu numai 100 de lei, in conditiile in care in unele cazuri o astfel de rezervare costa intre 1.000 si 30.000 de euro. Proiectul este localizat in zona Eminescu-Dacia, avand 86 de apartamente in 3 cladiri, iar pretul apartamentelor porneste de la 44.100 de euro pentru un studio, 75.600 de euro pentru 2 camere si 98.000 de euro pentru un apartament de 3 camere.

De asemenea, fiecare cumparator din ansamblul Decebal Tower care semneaza rezervare in perioada targului va primi cadou o masina Mini One.

Cum arata locuinta de 2,5 mil. euro

Cea mai scumpa locuinta din cadrul editiei de toamna tIMOn este reprezentata de Nature Gateaway, o vila de lux in valoare de 2,5 milioane de euro din judetul Buzau, vanduta de compania imobiliara Imoteca. Aceasta a fost proiectata de renumitul arhitect american Jim Ruscitto, este construita din busteni de pin, pietre din Alpii Francezi si ardezie din Norvegia si Brazilia si include o piscina interioara de 22 de metri, sauna, jacuzzi si zona de fitness.

Targul Imobiliar National - tIMOn se va deschide maine, 20 octombrie, in pavilionul expozitional din Piata Constitutiei, la ora 10.00.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri