Achim Irimescu, ministrul Agriculturii, va sustine joi, 10 noiembrie, un discurs la AgriFinance, a doua editie a conferintei wall-street.ro dedicata fermierilor si finantarii mediului agricol. Irimescu va prezenta masurile concrete de finantare si sprijin pe care ministerul le are in plan pentru acest an, dar si pentru 2017.

Ministrul urmeaza sa detalieze masurile de sprijin financiar pentru fermieri, atat pentru cei tineri, cat si pentru cei cu mai multa experienta si care au capacitatea sa acceseze fondurile PNDR. De asemenea, ministrul va dezvolta si subiectul voucherelor acordate pentru formarea profesionala a fermierilor si cel al fondului de creditare cu dobanzi promotionale pentru agricultori.

Inscrie-te acum la eveniment pentru a primi cele mai bune sfaturi pe zona de finantare bancara si europeana, dar si pentru a invata din experienta unor fermieri cu afaceri de succes.

Cine sunt speakerii evenimentului AgriFinance

Codrul Nicolau, director relatii comerciale in cadrul Carpatica, membra a Patria Bank, va reprezenta sectorul financiar in panel, urmand sa prezinte solutiile de finantare pe care le are o banca in arsenal si cand acestea sunt potrivite pentru antreprenorii din agricultura.

Codrut este un fan declarat al afacerilor romanesti si al antreprenorilor din spatele acestora. El are o experienta de peste 15 ani in banking, din pozitii de management in aria de vanzari Corporate si Retail, in special, si expertiza vasta in toate punctele de business development (de la strategie, marketing, planning & controlling, project management si risk management).

Cristian Gaina este presedintele grupului de companii Gapa Business Consultancy, din Timisoara, si are o experienta de 15 ani in consultanta pentru accesarea de fonduri europene. Cristian va incerca sa raspunda la intrebarile referitoare la ghidurile PNDR si va oferi sfaturi pentru a crea dosare de finantare cu sanse maxime de a primi bani europeni.

In panel vor fi prezenti si doi antreprenori, care isi vor povesti experientele si provocarile de la inceput de drum. Florin Cojocariu a infiintat in 2012 alaturi de sotia sa si cativa asociati CAP Gurbanesti, o ferma traditionala in care cultiva legume doar cu metode naturale. Tudor Cojocaru este unul dintre fondatorii Nutrivega, o ferma de legume din judetul Vaslui, care a obtinut de foarte putin certificarea bio.

Teme de discutie la AgriFinance

  • Solutii de finantare in agricultura:credite / leasing / fonduri UE
  • Provocarile unei relatii de succes cu finantatorii
  • Accesarea de fonduri europene in agricultura: cum sa interpretezi ghidurile PNDR
  • Sfaturi pentru fermieri: cum sa alegi varianta corecta de finantare
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri