Compania Astra Asigurare-Reasigurare a lansat un produs de asigurare de sanatate cu acoperire in strainatate, prin parteneriatul incheiat cu asiguratorul mondial AXA.
Astra Asigurare-Reasigurare a adus pe piata romaneasca, in parteneriat cu compania de asigurari AXA, politele de asigurare de sanatate cu acoperire in strainatate Astra Sante "Premiere Classe" si Astra Sante "Deluxe".

"Prin aceste produse de asigurari de sanatate, Astra intra pe piata complexa si exclusivista a asigurarilor de lux, inexistente in Romania pana la aceasta data. Aceasta nisa de piata este acoperita prin cele doua planuri de asigurare, servicii de spitalizare - diagnosticare, tratament si interventii chirurgicale intr-o retea de aproape 1.500-2.000 de spitale sau clinici puse la dispozitie prin parteneriatul cu AXA Krankenversicherung AG in Germania si Austria", a declarat Cornelia Scarlatescu, directorul directiei de asigurari de viata si sanatate al companiei, care a mentionat ca obiectivele vizeaza vanzarea a cateva mii de astfel de polite in 2009.

Sumele asigurate de politele lansate nu sunt limitate si acopera toate bolile, cu cateva exceptii clar definite (afectiunile provocate de consumul de droguri, interventiile chirurgicale estetice), si toate serviciile medicale necesare in cursul spitalizarii pentru diagnosticarea si tratamentul unei persoane intrate in asigurare, conform celor declarate de sefii Astra.

„Nu exista o suma maxima asigurata. Orice interventie chirurgicala necesara va fi facuta indiferent de cost si orice caz va fi investigat pana cand problema de sanatate va fi rezolvata”, a adaugat Scarlatescu.

Noul produs se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si grupurilor.

"Pretul unei polite porneste de la 120-150 de euro pe luna pentru produsul Premiere Classe, iar pentru produsele de lux, pretul porneste de la 1.000 euro pe luna, nedepasind insa 2.000 de euro lunar", a specificat Scarlatescu.

Prima medie pentru noul produs va fi pana in 200 euro pe luna.

Polita Astra „Sante Premiere Classe” este pusa pe piata din Romania prin patru planuri de asigurare de baza: Premium, Full Premium, Premiere Gold si Premiere Platinum cu acoperiri diferentiate in raport atat cu optiunile clientilor, cat si cu posibilitatile financiare ale acestora. Primele doua planuri au o franciza de 750 euro pe an, valabila doar in caz de spitalizare in strainatate, dar nu si pentru investigatiile medicale, conform reprezentantilor companiei.

Apoi, polita Astra Sante Premiere Classe se adreseaza persoanelor cu venituri peste medie care opteaza pentru standarde medicale performante in domeniul ingrijirii sanatatii.

Astra Sante Deluxe se adreseaza persoanelor ce doresc sa cumpere produse de lux in domeniul ingrijirii sanatatii, serviciile pentru acest pachet fiind personalizate si de minimum cinci stele.

In plus, politele Premiere Platinum, Premiere Gold si Astra Sante Deluxe ofera suplimentar servicii de transport medical aerian si terestru neasistat in limita a 1.000 de euro pe an de persoana.

Toate planurile de asigurare vor oferi mai multe tipuri de servicii, precum cele de urgenta prespitalicesti si medicale de urgenta. Totodata, asiguratii beneficiaza de transport medical de urgenta asistat, inclusiv aerian, catre un furnizor de servicii medicale in caz de accident sau urgenta medicochirurgicala.

Serviciile mentionate vor fi oferite pentru spitale din Germania, Austria si Romania. Pachetele de asigurare vor presupune prime diferentiate in functie de varsta si starea de sanatate a asiguratilor.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri