Membrii retelei Facebook vor putea in curand sa asculte muzica pe platforma de socializare gratie unui parteneriat incheiat de companie cu serviciile de muzica online Rdio, MOG si Spotify, scrie Mediafax.
Utilizatorii vor putea sa asculte muzica pe site-ul facebook.com, care va servi ca platforma pentru mai multe servicii muzicale online, a precizat Mashable, un blog specializat in retele sociale, citand surse apropiate Facebook.

"Nu avem nicio noutate de anuntat", a spus un purtator de cuvant al Facebook.

"Majoritatea celor mai importante servicii de muzica online sunt integrate in Facebook si suntem permanent in discutii cu partenerii nostri pentru a imbunatati" aceste produse, a mai spus purtatorul de cuvant.

Pentru moment, site-ul propune aplicatii ce permit postarea online a cantecelor.

Potrivit informatiilor din presa internationala, Facebook va anunta lansarea platformei sale muzicale in timpul conferintei anuale a grupului, "f8", dedicata dezvoltatorilor si care are loc la sfarsitul lunii septembrie.

Facebook este cea mai populara retea de socializare online din lume, cu un numar de utilizatori estimat la circa 750 de milioane, iar unii specialisti plaseaza valoarea de piata a companiei la 100 miliarde de dolari.

Sursa imagine:
Flickr / Eston
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri