Gecad Group, companie infiintata de omul de afaceri Radu Georgescu, va aloca o investitie de 50.000 euro pentru fiecare dintre cele doua evenimente bianuale majore organizate sub umbrela VentureConnect in urmatorii trei ani, conform organizatorilor VentureConnect.

Gecad Group, companie infiintata de omul de afaceri Radu Georgescu, va aloca o investitie de 50.000 euro pentru fiecare dintre cele doua evenimente bianuale majore organizate sub umbrela VentureConnect in urmatorii trei ani, conform organizatorilor VentureConnect.Programul de finantare initiat de Gecad Group va debuta cu ocazia evenimentului VentureConnect ce se va desfasura la Bucuresti pe 23 noiembrie 2011. In luna octombrie, VentureConnect va organiza doua editii locale, prima in Cluj urmata de cea din Timisoara, obiectivul fiind de a selecta cele mai valoroase startup-uri locale care sa fie prezente in finala de la Bucuresti.

Investitia seed oferita de Gecad Group, alaturi de intreaga activitate de mentorat si consiliere de business pe care o va derula impreuna cu companiile selectate, are ca obiectiv identificarea unor proiecte sau afaceri tehnologice valoroase, cu adevarat inovatoare si cu impact global.

„Vor intra in atentia noastra acele proiecte sau companii cu focus pe software, tehnologii web si eCommerce, cu un concept de business sustenabil, un produs sau un serviciu inovator aflat macar in stadiul de pilot, nelegat geografic de tara – mama, cu potential de dezvoltare internationala”, precizeaza Radu Georgescu, presedinte Gecad Group.

Printre obiectivele colaborarii Gecad Group - VentureConnect pot fi mentionate crearea unui oportunitati anuale prin care startup-urile au access la un program de finantare si mentorat, sustinerea afacerilor in a patrunde pe piata globala de IT si software, atragerea investitorilor din Europa de Est, precum si cresterea spritului antreprenorial din regiune.

„Suntem intr-adevar increzatori in talentul si abilitatile tehnologice ale tinerilor antreprenori din Europa de Est, dar si in capacitatea lor de a veni cu idei de afaceri inovatoare si viabile economic. De asemenea, consideram ca a venit momentul pentru a prezenta Romania in cu totul alta lumina. Impreuna cu Gecad Group, ne dorim nu doar sa sustinem financiar proiectele alese, cat si se le consiliem si sa le prezentam catre alti potentiali investitori pe masura ce acestea arata semne considerabile de crestere”, declara Ana Maria Andronic, senior associate Biris Goran.

Citeste si un interviu cu Radu Georgescu, in care acesta detaliaza planurile de business ale sale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri