Mai mult de 20.000 de acuzati chemati in instanta pentru presupusa copiere ilegala de pe torente a filmului The Hurt Locker au fost achitati, insa producatorul filmului continua actiunea pentru inca 2.300 de persoane, conform Venturebeat.com.
Acesta este procesul cu cei mai multi oameni chemati sa raspunda in fata legii pe capete de acuzare ce implica pirateria. Acuzatorul, Voltage Pictures, “a iertat” insa 20.000 de inculpati, motivele fiind lipsa de timp si posibilitati pentru a proba IP-urile lor.

Voltage Pictures trebuie sa dovedeasca in instanta ca cei 2.300 de acuzati au piratat filmul si, in acest sens, trebuie sa conlucreze cu furnizorii de Internet. Acest lucru este insa un proces greoi si de durata, compania trebuind sa faca dovada intr-un timp limitat, de 120 de zile.

Cu alte cuvinte, atunci cand a chemat in instanta 24.000 de persoane, Voltage Pictures a incercat “sa inghita mai mult decat poate mesteca”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri