Daca presa trebuie sa prezinte faptele asa cum sunt, obiectiv, nu la fel stau lucrurile cu opiniile persoanelor ce comenteaza pe canale sociale precum Twitter, Facebook sau Google+. wall-street.ro a selectat cateva dintre cele mai interesante comentarii privind discursul Regelui Mihai pentru a vi le prezenta.
Cateva dintre cele mai acide si interesante reactii au avut loc pe Twitter, pe Facebook si pe Google+ multi utilizatori preferand sa ofere link-uri catre site-uri/blog-uri pe care se dezbatea subiectul discursului regelui.

Un utilizator scrie pe Twitter, anticipand faptul ca la recensamantul in curs de desfasurare vor fi mai multi tigani decat la cel anterior, ca “Romania are un singur rege si acela e Cioaba. Se va confirma dupa recensamant!”, in timp ce un altul scrie “Am auzit ca azi e ziua Regelui. La multi ani! Nu-mi vine sa cred ce-a imbatranit si Hagi asta…”.

Altcineva este interesat, la modul pragmatic dar si amuzant, cum castigi trafic pe blog profitand de discursul regelui: “Lamuriti-ma si pe mine, azi aduni mai mult trafic pe blog daca il injuri pe rege sau daca il lauzi?”.

Mai jos, cititi cateva dintre reactiile mai multor internauti, pe retele sociale.

- Iliescu lasat cu mina intinsa de Regele Mihai

- Magistrala si de extraordinara finete sociologica precizarea "am luat tara imprumut de la copiii nostri". Traiasca Regele!

- Ironii ale istoriei: in 1946, discursul Regelui Mihai era aplaudat in Parlament de Ana Pauker, astazi a fost aplaudat de Ion Iliescu.

- Eu acum astept sa zica Crin ca nu mai vrea sa fie presedinte si ca-l lasa pe rege inapoi pe tron. Alminteri a fost un circ nesincer.

- Regele e si el hater de A-listeri. Vrea sa ne ia palatele, femeile, unicii, locul in Zelist si e invidios pe traficul nostru

- De ziua regelui, propun sa fim cu totii ipocriti

- Este extrem de dificil sa discuti realist despre monarhie cu oameni care au inceput sa-l iubeasca pe Rege in acelasi timp cu Dan Voiculescu

- Ii spunem cu totii “La Multi Ani” Majestatii Sale Regele Mihai al Romaniei?

- Regele ne-a dat o lectie de deja vu: de cate ori o mai fi vorbit un Hohenzolern in fata unui parlament de hahalere?

- Ponta il admira pe Rege pt ca Basescu il uraste

- Se cunoaste ca regele Mihai se trage din monarhia britanica - seamana bine cu printul Charles.

- "Regele Mihai este regele blajin al unui stat blind, pe alocuri criminal"

- Rog, politicos, televiziunile sa nu mai linga atata un mos senil cu titlu de rege care a spus ce stie toata lumea. Se poate?

- Daca discursul regelui m-a lasat rece, dezbaterile post-discurs imi provoaca greatza

- In concluzie, regele este nemultumit de conducatorii acestei tari. Noroc de el, ca mi-a deschis ochii, ca eu tare multumit eram de ei...

- Indiferent care sunt dezavantajele sistemului monarhal, Regele Mihai nu va spune NICIODATA "pasarica" sau "tiganca imputita".

- Serios? Pui regele sa semneze cu un pix de doi lei? Chiar nu s-a gasit un stilou mai de doamne ajuta?

- E bine ca Basescu merge la ziua lui bercea mondial, dar nu merge la discursul regelui.

- Da, un discurs memorabil. Si peste 50 de ani ne vom aminti cum a spus regele ca avem nevoie de infrastructura...

- In afara de banalitati si generalitati, a remarcat cineva ceva in discursul regelui?

- Daca o sa ajung la 90 de ani, si o sa fiu rege (:P) imi angajez purtator de cuvant

Ce parere aveti de aceste reactii? Vi se par deplasate sau normale/amuzante? Comentati mai jos.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri