Site-ul de video sharing Vimeo a lansat noi aplicatii mobile pentru platformele Android si Windows Phone.
Aplicatiile pentru iOS, respectiv pentru iPhone si iPad, vor fi prezentate in cadrul evenimentului Consumer Electronic Show din Las Vegas.

Joe Schmitt, director in cadrul Vimeo, a declarat ca orientarea catre sectorul mobil vine ca o miscare normala dupa ce traficul generat de terminalele mobile s-a dublat in ultimul an, potrivit Venture Beat .

In 2010, traficul mobil inregistra 7 procente din total, iar in 2011 ajunsese deja la 15%.

Vimeo dispunea de o versiuna mobila a site-ului si de o aplicatie pentru iPhone, insa a dorit sa implementeze solutii mai eficiente care sa vina in intampinarea internautilor ce doresc cea mai buna experienta de navigare indiferent de terminalul folosit.

Aplicatia destinata tabletelor Android este disponibila si pe Amazon Android Appstore, fapt ce permite instalarea ei si pe Kindle Fire, al doilea tablet Pc din Statele Unite dupa iPad.

In privinta device-urile iOS, va si disponibil in curand un update pentru iPhone si o aplicatie noua pentru iPad.

Vimeo are peste 8 milioane de useri inregistrati la nivel mondial si atrage peste 58 de milioane de unici pe luna.

Sursa foto: Vimeo

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri