Daca ai crezut ca ai sters fotografiile acelea vechi de pe Facebook, mai gandeste-te. Oricat te-ai fi “chinuit” sa le faci sa dispara, ele inca mai exista pe serverele Facebook si pot fi accesate prin link-urile directe originale, scrie PCMag.com.
Reprezentantii Facebook s-au scuzat spunand ca sistemele de stocare mai vechi “nu au sters intotdeauna si imediat imaginile pe care utilizatorii le doreau disparute de pe site”. Reprezentantii gigantului online care a inaintat documentele pentru IPO saptamana trecuta au subliniat ca sunt in proces de instalare a unor noi retele de stocare care va sterge mult mai repede informatiile de care utilizatorii doresc sa scape.

Pana in acel moment insa, fisiere pe care utilizatorii le-au sters cu luni sau chiar ani in urma raman accesibile daca cineva mai stie URL-ul initial al fotografiei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri