Incepand cu luna ianuarie 2012, Vlad Popovici ocupa functia de managing director la Kubis, agentie full service de marketing online cu afaceri de 1 mil. euro in 2011, conform companiei.
Vlad Popovici are o experienta de 11 ani in advertising si marketing, din care 8 ani petrecuti in domeniul online si mobile.

“Moto-ul dupa care ma ghidez este Lead by exemple si cred ca respectul echipei si al oamenilor din industrie (inclusiv pe cel al clientilor) il castigi in functie de actiunile pe care le intreprinzi si deciziile pe care le iei. La Kubis suntem deja 35 de oameni si continuam sa crestem. Oamenii de la Kubis sunt aici deoarece cred intr-un alt fel de a face business: cu pasiune pentru fiecare proiect si avand mereu ca obiectiv rezultatele finale ale eforturilor depuse. Unul dintre obiectivele mele va fi acela de a le mentine energia pozitiva si spiritul creativ, stabilind intotdeauna un standard ridicat pentru fiecare dintre ei”, declara Vlad Popovici.

Kubis este o agentie de online marketing cu prezenta globala, care include filiale in SUA, America de Sud si Romania. Printre clientii companiei se numara SAB Miller, Citibank, Carrefour, Toyota, Danone sau Unilever.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri