“Daca noul iPad se numeste «The New iPad», atunci urmatorul cum va fi? Ala nu va mai fi «new»?”, se intreaba un roman pe Twitter. Social media romaneasca s-a aratat in general dezamagita de specificatiile celei mai noi tablete Apple lansata miercuri de gigantul american.
Dezamagirea internautilor romani pare a fi indreptatita – Engadget.com a realizat un tabel comparativ cu specificatiile iPad 2 si Noului iPad – diferentele sunt, intr-adevar, minore. (vezi tabel mai jos)

Noul iPad are o rezolutie de doua ori mai buna, retina display si un nou procesor. Totodata, tableta permite 4G (nedisponibil in prezent in Romania). In rest, diferentele sunt minore si nu au reusit sa impresioneze nici pe blogerii romani nici pe cei internationali.

Oficialii Apple au explicat alegerea numelui declarand ca “Nu am vrut sa fim previzibili”. Ti s-ar fi parut mai normal sa se numeasca iPad 3 in loc de Noul iPad? Spune-ne in comentarii!

Marian Hurducas se arata ironic intr-un comentariu pe Twitter privind alegerea acestui nume “Brainstorming la Apple: - Avem iPad, iPad 2... cum il numim pe urmatorul? iPad 3 e previzibil. - STIU! Ii spunem Noul iPad! - Perfect!!”

Dragos Novac spune pe Twitter ca, in principiu, Noul iPad este Vechiul iPad cu cateva mici imbunatatiri hardware. “Cineva sa ii scoata in lume pe cei de la Apple si sa le povesteasca de Legea lui Moore”.

1. Consideri ca noul iPad aduce imbunatatiri remarcabile?

2. O sa cumperi Noul iPad?




Si Andrei Basoc spune ca “e iPad 2 cu display mai bun si inca 2-3 addon-uri. Vreau sa vad cozile de fani la Apple Store-uri…da, am un iPad”.

Ironic, dar la adresa companiei concurente Samsung se arata si Cetin Ametcea – “Devine dificil pentru Samsung, nu va mai sti ce model fura cu exactitate”.

Pe Nwradu.ro autorul se arata in general dezamagit de Noul iPad. “Eu unul cred ca noul iPad este nou doar pe jumatate pentru noi, cei din Romania. Nu vom putea folosi prea curand noile sale avantaje si cred ca iPad 2 isi pastreaza inca valoarea, un upgrade la cea mai noua generatie nefiind o necesitate. Lumea se astepta ca Apple sa revolutioneze cu fiecare produs lansat. Ieri doar au actualizat si atat”.

Pe Criserb.com parerile sunt similare – “Se pare ca nici de data asta Apple nu vine cu ceva senzational, asa cum se astepta. Noul iPad arata exact ca vechiul iPad dar are niste chestii imbunatatite in spate. Se aseamana trecerea asta cu trecerea de la iPhone 4 la 4S. Eu ma asteptam la mai mult”.

Tu ce parere ai? Considerati ca noul produs Apple va dezamagi sau va fi cumparat oricum? wall-street.ro te incurajeaza sa comentezi.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri