Antena Group a anuntat consolidarea operatiunilor online si mobile intr-o divizie dedicata continutului generat de televiziunile parte ale companiei. Digital Antena Group , constituita la inceputul lunii, va gestiona in totalitate proiectele care se subscriu acestei zone si va sprijini prin know-how si alte site-uri apartinind Intact Media Group.
"Este un nou inceput. Avem de pus cap la cap multe lucruri, dar ne vom misca simplu, rapid si eficient! Tin foarte mult la citeva principii si nu ne vom abate de la ele: in echipa pe care o conduc alaturi de Robert Popescu vom pastra acelasi climat de lucru matur, va exista dezbatere, dar in momentul in care se va lua o decizie, aceasta se va respecta.", a explicat Gusti Roman pe blogul sau.

Augustin Roman este un nume cunoscut in mediul online, coordonand din august 2007 pina la finele lunii trecute dezvoltarea digitala a Gazetei Sporturilor.

Antena Group este o platforma operationala care include brandurile Antena1, Antena2, Euforia Lifestyle TV si GSP TV.

Citeste si un interviu wall-street.ro cu Roman.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri