Microsoft a lansat propriul site de socializare, denumit So.cl, un experiement pentru a vedea cum reactioneaza utilizatorii, dar si cum reactioneaza concurentii directi - Facebook, Twitter si Google+, relateaza VentureBeat.
Pronuntat "Social", noul site al celor de la Microsoft este momentan in stadiu de experiment si a fost pana acum disponibil numai studentilor de la trei universitati din Statele Unite.

Compania Microsoft a decis sa extinda asa-zisul "experiment", astfel incat site-ul sa devina disponibil tuturor celor interesati.

Desi ofera o interfata asemanatoare Google +, So.cl combina optiuni de cautare, media sharing si social networking putand fi accesat atat prin intermediul Facebook sau prin Windows Live ID.

Elementul de noutate cu care vine site-ul de socializare So.cl este ca acesta ofera si optiunea de a publica continutul pe Facebook, dar Microsoft a invatat din greselile Google si nu va promova automat site-ul catre cei din lista de prieteni Facebook.

Foto: captura so.cl

Va avea succes un astfel de proiect? Credeti ca poate deveni un real concurent pentru Facebook, Twitter sau Google+? De ce da/de ce nu?
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri