Microsoft a inceput sa implementeze din ce in ce mai multe update-uri motorului da cautare Bing in incercarea companiei de a castiga cota de piata in fata Google, insa compania este obligata acum sa retraga o parte din aceste update-uri in Germania din cauza plangerilor privind incalcarea vietii private, scrie TheVerge.com.
Serviciul Streetside – similar cu Street View a Google – a fost retras miercuri dupa ce mai multi cetateni din Germania s-au plans ca sistemul de blurare nu este eficient in toate imaginile capturate de companie la nivelul strazilor.

Utilizatorii germani s-au dovedit de-a lungul timpului a fi extrem de stricti din acest punct de vedere, peste 244.000 de familii cerand ca imaginile sa fie complet blurate in Google Street View inainte de intrarea serviciului in tara, in 2012.

Intr-o declaratie publica, un purtator de cuvant al Microsoft a spus ca firma a decis sa scoata serviciul pe o perioada nedeterminata pana cand compania va decide cum sa faca fata cererilor diferite de blurare a imaginilor.

Consideri ca utilizatorii germani exagereaza sau este ceva normal? Ce parere ai de serviciile de street view ale Microsoft si Google? Tu le folosesti?

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri