Alex Goaga25 Mai 2012 in New Media

Nu este o gluma: Germania vrea sa "omoare" si Bing Maps


Nu este o gluma: Germania vrea sa "omoare" si Bing Maps
Microsoft a inceput sa implementeze din ce in ce mai multe update-uri motorului da cautare Bing in incercarea companiei de a castiga cota de piata in fata Google, insa compania este obligata acum sa retraga o parte din aceste update-uri in Germania din cauza plangerilor privind incalcarea vietii private, scrie TheVerge.com.

Serviciul Streetside – similar cu Street View a Google – a fost retras miercuri dupa ce mai multi cetateni din Germania s-au plans ca sistemul de blurare nu este eficient in toate imaginile capturate de companie la nivelul strazilor.

Utilizatorii germani s-au dovedit de-a lungul timpului a fi extrem de stricti din acest punct de vedere, peste 244.000 de familii cerand ca imaginile sa fie complet blurate in Google Street View inainte de intrarea serviciului in tara, in 2012.

Intr-o declaratie publica, un purtator de cuvant al Microsoft a spus ca firma a decis sa scoata serviciul pe o perioada nedeterminata pana cand compania va decide cum sa faca fata cererilor diferite de blurare a imaginilor.

Consideri ca utilizatorii germani exagereaza sau este ceva normal? Ce parere ai de serviciile de street view ale Microsoft si Google? Tu le folosesti?

Recomandare Sotia fondatorului Facebook i-a cerut acestuia sa renunte la telefon si calculator
Citeste si

mai multe articole din New Media