Reteaua sociala Facebook a adaugat doua noi facilitati pentru serviciul Pages care ar trebui sa faca viata mai usoara administratorilor, prin permiterea posturilor programate si a scindarii rolului de administrator, scrie LATimes.com.
Posturile programate permit administratorilor de pagini sa programeze posturi prin apasarea iconitei cu ceas din stanga casutei unde scrii si sa setezi anul/luna/ziua si ora cand doresti sa publici stirea.

Posturile pot fi setate sa apara cu cel putin 10 minute inainte si pana la maxim sase luni in avans, la intervale de 15 minute.

Facilitatea este similara cu optiunea implementata de mai multi ani in platforma Wordpress, pentru bloguri.

Similar, un post poate fi plasat si inapoi in timp, publicandu-se instantaneu dar la locatia corecta in timeline.

Totodata, Facebook a adaugat cinci roluri noi de admin pentru Pagini – Manager, care are acces la orice, urmat de “Content Creator”, “Moderator”, “Advertiser” si “Insights Analysts” – acesta din urma are cel mai redus control si poate doar vizualiza statisticile din pagina.

Advertiserii pot vedea statisticile dar pot de asemenea crea reclame pentru pagini in timp ce Moderatorii au aceste doua capacitati si altele – de a trimite mesaje din pagina si a raspunde comentariilor/a le sterge.

Deasupra se afla Content Creator, rol care permite toate facilitatile descrise mai sus plus crearea de noi posturi, editarea paginii si adaugarea de aplicatii. Managerul poate realiza toate acestea plus alte roluri manageriale.

Noile facilitati vin la doua saptamani dupa ce Facebook a lansat o aplicatie iPhone care usureaza managementul Paginilor de pe reteaua sociala.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri