Directorul general al Facebook, Mark Zuckerberg, a declarat vineri ca cea mai grea sarcina a sa este sa isi dea seama cum sa adapteze cea mai mare retea de socializare la nivel mondial la aparatele mobile, transmite Bloomberg.
"Adaptarea functiunilor Facebook la aparatele mobile este dificila intrucat experienta utilizatorilor acestora este mult diferita fata de cea de pe PC-uri", a afirmat Zuckerberg intr-un interviu la o conferinta media din Sun Valley, Idaho, transmite Mediafax.

Pe de alta parte, Zuckerberg a minimalizat problemele legate de conducerea unei companii nou listate la bursa.

"Lucrurile nu sunt cu mult diferite. Ma concentrez pe constructia de produse", a spus Zuckerberg, care a infiintat Facebook acum opt ani, in camera sa din campusul Universitatii Harvard.

Facebook se afla sub presiunea de a creste veniturile din publicitate ale serviciului mobil, pentru continuarea cresterii.

Pentru versiunea mobila a serviciului sau, Facebook dezvolta functiuni care permit companiilor interesate sa se promoveze sa tinteasca anumite categorii de utilizatori.

Ingrijorarile legate de incetinirea ritmului de dezvoltare au dus la scaderea cotatiei actiunilor Facebook cu aproape 20% de la intrarea la bursa, in luna mai, fiind tranzactionate vineri la circa 30,64 dolari pe unitate.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri