Practic, utilizatorii vechi dar si cei noi au posibilitatea sa comenteze folosind numele cu care s-au inscris pe reteaua sociala detinuta de gigantul american Google. Totodata utilizatorii au posibilitatea sa revada toate comentariile plasate in trecut si sa decida daca vor sa asocieze comentariile cu adevaratul nume sau doar cu pseudonimul cu care s-au inscris.

“Cu toate acestea suntem constienti ca nu toti utilizatorii vor sa se semneze cu numele lor real sau poate pur si simplu sunt cunoscuti pe YouTube dupa un pseudonim. Pentru a continua sa folosesti YouTube cu numele cu care te-ai inscris este de ajuns sa apesi pe “Nu vreau sa folosesc numele meu real” atunci cand iti va aparea optiunea pe ecran”, explica reprezentantii Google.

Integrarea Google+ si YouTube a avut loc in ultimele luni si desi unii apreciaza acest lucru, alti utilizatori nu sunt intru totul de acord. In mai, actorul Wil Wheaton a scris despre acest subiect spunand ca Google “forteaza” reteaua sociala pe gatul utilizatorilor Google. Parerea lui a fost impartasita de peste 2.300 de utilizatori Tumblr.

Modificarea numelui pe YouTube va fi valabila, treptat, pentru toti clientii persoane fizice de pe portalul video. In prezent aceasta optiune este disponibila exclusiv in SUA. Pentru parteneri, branduri si organizatii nu va avea loc nicio modificare in prezent.