Dead Mouse este o noua extensie pentru Google Chrome care permite navigarea online doar cu tastatura, fiind disponibila gratuit in magazinul browserului de internet.
Extensia permite practic utilizatorului sa aleaga link-urile din pagina atunci cand incepe sa scrie textul asociat acestora, informeaza LifeHacker.com.

Navigarea online doar cu tastatura devine mult mai simpla cu extensia DeadMouse, utilizatorul nemafiind nevoit sa “plimbe” mouse-ul pe ecran, acesta concentrandu-se exclusiv pe butoanele tastaturii.

Cum functioneaza?

Extensia verifica practic daca textul din pagina accesata include link-uri si indica apoi utilizatorului link-ul ales pe baza textului introdus cu tastatura,

Odata ce a selectat un link cu ajutorul extensiei DeadMouse, utilizatorul il poate deschide sau poate folosi tasta "Tab" pentru a naviga intre optiunile puse la dispozitie de program.

Astfel, cu extensia DeadMouse, tasta "Enter" acceseaza link-urile din Google Chrome, iar tasta "Del" anuleaza selectia.

Pentru a o activa este nevoie de instalarea acesteia in browserul web si apoi activata folosit legatura CTRL+Enter.



Deocamdata, insa, extensia Google Chrome nu are functionalitate 100%, mai ales cand intalneste elemente Flash in paginile vizitate.

Totusi, dezvoltatorii extensiei mai au mult de lucrat pentru a o face compatibila atat cu suportul Flash cat si cu elementele noi folosite pe internet, insa poate fi un adevarat “partener” pentru o sesiune de web-browsing.

Pentru download, click AICI.

Foto: captura localonlinewebsites.com

Voi ati incercat extensia? Cum vi se pare? Asteptam parerile voastre mai jos!
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri