Google continua sa elimine din portofoliul propriu servicii si aplicatii pe care le considera redundante, compania eliminand o editie mai putin populara a Google Apps si un player de podcast-uri, scrie PCWorld.com.
Incepand cu 4 septembrie, compania va inchide Google Apps for Teams, program lansat in 2008 dar care nu a avut succesul scontat. Conturile Google Apps for Teams vor fi convertite in conturi personale Google.

Totodata Google Listen, o aplicatie lansata in 2009 care ajuta utilizatorii sa caute si sa ruleze podcasturi, a fost oprita si functia de cautare va fi inchisa de asemenea de pe 1 noiembrie. Persoanele care au instalata aplicatia vor putea insa continua sa o foloseasca. Ca optiuni adiacente, Google sugereaza utilizatorilor o varietate de aplicatii de podcasting pe care le pot downloada din Google Play, magazinul online al companiei.

Compania a inceput sa sisteze mai multe proiecte de la numirea la conducerea companiei a co-fondatorului Google, Larry Page, in aprilie anul trecut. Mai mult de 30 de produse au fost eliminate pana in prezent de la acea data.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri