Pana in 2014, jumatate din forta de munca din SUA va fi formata din tineri, nascuti in plina era a expansiunii tehnologice. True Office este o companie ce realizeaza aplicatii pentru ca procesele de training sa nu mai fie plictisitoare si greoaie, transformandu-le in scurte jocuri.
In loc de a citi documente plictisitoare sau a te uita la clipuri corporate, trainingul poate fi realizat in 15 minute de joaca. Angajatorii pot masura progresul jucatorilor si aplicatia este compatibila atat cu iOS cat si cu Android. Jocurile de training pot fi modificate astfel incat sa corespunda nevoilor angajatorilor, scrie Mashable.

Practic, pe piata au inceput sa apara aplicatii ce transforma procesele de invatare vechi in modele moderne, in ton cu ceea ce doreste tanara generatie.

“A invata prin joaca este un lucru care atrage mult mai mult oamenii, motivandu-i suplimentar. Alaturi, avem si o poveste dezvoltata astfel incat sa captiveze. Incercam sa transforma un teren arid intr-unul fertil”, spun reprezentantii TrueOffice.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri