PayPal incepe sa colaboreze cu bancile din Europa Centrala si de Est si a incheiat un parteneriat cu banca poloneza Alior Sync (parte a Alior Bank). Prin acest parteneriat, clientii institutiei bancare au posibilitatea de a-si crea conturi de PayPal si de a realiza plati peer-to-peer catre adrese de e-mail, nemaifiind necesara oferirea datelor financiare ale destinatarului banilor.
Alior are 60.000 de clienti in timp ce PayPal are, pe plan global, 110 milioane de conturi active pe 190 de piete si 25 de valute.

Ca rezultat al integrarii solutiilor PayPal in cadrul sistemului de banking online al Alior Sync, procedura de creare a contului PayPal va fi optimizata, cu informatiile necesare preluate de la Alior Sync si completate automat.

Pe langa platile catre adresele de email, Alior Sync si PayPal au introdus si o optiune aditionala, pentru alimentarea automata a contului PayPal. Aceasta permite clientilor Alior Sync sa depoziteze fonduri in contul PayPal in timp real si sa verifice balanta contului respectiv direct din aplicatia de online banking a Alior Sync.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri