Zsolt Orban este noul managing director al Groupon Romania, site de cupoane de reduceri, incepand cu luna septembrie 2012. Orban a colaborat anterior cu McKinsey & Company in calitate de senior consultant in domeniul institutiilor financiare din Europa si din Orientul Mijlociu, oferind consultanta pentru strategii de business, gestiunea riscului de credit, marketing si vanzari.
Zsolt Orban este absolvent al scolii de business INSEAD din Franta.

In noua sa functie, Zsolt Orban va coordona operatiunile de business si strategia de dezvoltare a companiei, inclusiv extinderea sectiunilor de turism, produse si lifestyle. Zsolt Orban ii va inlocui pe Matthieu Boutard si Emmanual Marill de la Groupon France, cei care au preluat conducerea interimara a Groupon Romania in perioada mai – august 2012.

Robert Cem Tunakan, fostul sef al GroupOn Romania, si-a dat demisia de la conducerea filialei locale la inceputul lunii iunie. wall-street.ro a anuntat stirea in exclusivitate.

Principalii concurenti ai GroupOn pe piata locala sunt FunDeal.ro, Kuponiada.ro sau Zumzi.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri