Soferii romani pot identifica toate parcarile publice de utilitate generala la nivelul intregii tari prin intermediul telefonului mobil, cu ajutorul unei aplicatii create de Auto.ro si disponibila pentru sistemele de operare Android si iOS.
„Soferii romani acceseaza tot mai mult serviciile auto de care au nevoie direct din cadrul telefonului mobil. Pentru a veni in sprijinul acestora, Auto.ro a extins sectiunea Parcari din cadrul aplicatiei de mobil oferind localizarea pe harta a celor mai apropiate parcari de locul in care se afla”, transmit oficialii Auto.ro, site detinut de Netbridge.

Daca pana in prezent soferii doreau in cea mai mare parte sa localizeze benzinarii, spalatorii, taxi-uri, vulcanizari si service-uri prin intermediul telefonului mobil, odata cu extinderea sectiunii Parcari realizat cu sprijinul oferit de catre autoritatile locale, acestia vor putea localiza toate parcarile existente in Romania, conform aplicatiei Auto.ro.

"E o idee utila. Aplicatia vine in sprijinul soferilor bucuresteni aflati in traficul aglomerat si presati de timp care trebuie sa gaseasca in cateva secunde, un loc de parcare sigur. Cu doar un click pe telefonul mobil soferii pot afla care este cel mai apropiat loc de parcare, fara bataie de cap. Bucurestiul are in acest moment aproape 8.000 de locuri de parcare, urmand ca pana la sfarsitul acestui an, Primaria Municipiului Bucuresti sa mai inaugureze alte 1.600 de locuri in Capitala. Cresterea numarului de locuri de parcare este o prioritate pentru Primarul General Sorin Oprescu care si-a propus in acest mandat sa imbunatateasca viata soferului bucurestean aflat in trafic", a declarat Alina Roman, director general Administratia Strazilor Bucuresti.

Tehnologia aplicatiei de mobil faciliteaza accesul soferilor la o gama vasta de servicii auto de care ar putea avea nevoie oriunde in tara. Principalele servicii auto accesate de peste 110.000 de posesori de telefoane mobile sunt benzinarii, vulcanizari, spalatorii, service-uri, taxi-uri, asistenta rutiera, promotii la serviciile auto oferite si parcari.

“Gradul de utilizare, numarul ridicat de descarcari si review-uri pozitive confirma faptul ca soferii romani s-au adaptat rapid la facilitatile oferite de aplicatie care este bazata pe serviciile din domeniul auto. Pentru a intari aceasta convingere am extins sectiunea Parcari cu sprijinul primit din partea autoritatilor locale care ne-au oferit listele oficiale de parcari la nivelul intregii tari si le multumim pentru sustinere”, a afirmat Bogdan Axinia, general manager Auto.ro.

Consideri aplicatia una utila? De ce (nu)? wall-street.ro te incurajeaza sa comentezi.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri