Cofondatorul si directorul general al Facebook, Mark Zuckerberg, va merge in luna octombrie in Rusia pentrru a se intalni cu premierul Dimitri Medvedev si pentru a vizita Skolkovo Innovation Center, care va dezvolta langa Moscova un parc tehnologic dupa modelul Silicon Valley din SUA, relateaza Mediafax.
Zuckerberg se va intalni si cu miliadarul Viktor Vekselberg, presedinte al Fundatiei Skolkovo, care va dezvolta proiectul, a afirmat un purtator de cuvant al fundatiei, citat de MarketWatch.

Data exacta a vizitei lui Zuckerberg nu a fost inca stabilita, iar reprezentantii Facebook nu au fost disponibili pentru comentarii.

Skolkovo are nevoie de sprijinul marilor companii din industria IT globala pentru dezvoltarea unui complex de inalta tehnologie, care sa atraga specialisti de top din diverse domenii pentru a lucra in centrul de langa Moscova.

Centrul Skolkovo, denumit si Silicon Valley din Rusia, urmeaza sa fie construit la 20 de kilometri de Moscova si va viza cinci domenii de cercetare: energie, IT, comunicatii, tehnologii nucleare si biomedicina.

Costurile proiectului, care ar urma sa fie suportate in mod egal de stat si de investitori privati, sunt estimate la mai multe miliarde de dolari.

Foto: architravel.com


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri