Media de varsta a utilizatorilor s-a redus de la 23 de ani la 22 de ani de cand Facebook a atins 500 de milioane de useri in iulie 2010. Conform site-ului pe reteaua sociala americana au fost bifate 1,13 mii de miliarde de “Like-uri” din februarie 2009.

“Daca cititi asta, multumesc pentru ca ne-ati oferit onoarea mie si micii mele echipe de a va servi”, a scris Zuckerberg intr-un anunt. “A ajuta un miliard de oameni sa stea conectati este extraordinar si de departe lucrul de care sunt cel mai mandru in viata mea. Sunt decis sa muncesc pentru a face din Facebook un serviciu din ce in ce mai bun pentru voi si sper ca impreuna, intr-o zi, sa putem conecta toata lumea”.

Facebook are in prezent 219 miliarde de fotografii uploadate. Numarandu-le si pe cele care au fost sterse, pe reteaua sociala au fost incarcate 265 de miliarde de fotografii din toamna lui 2005.

Citeste si:

Au fost rulate 62,6 milioane de melodii de un numar de 22 miliarde de ori.

In Romania sunt in prezent putin peste 5 milioane de utilizatori inscrisi pe Facebook. Compania a anuntat ca va incepe in curand sa taxeze utilizatorii care doresc ca posturilor lor sa fie mai vizibile.

Cinci milioane de romani au cont pe Facebook. Cand se va plafona cresterea?

Cinci milioane de romani au cont pe Facebook. Cand se va plafona...