Google continua “sa castige puncte” pe frontul hartilor online, compania americana lansand astazi cel mai mare update pentru Google Street View, produs ce lasa utilizatorii sa vada imagini fotografice de la nivelul strazii, cu 250.000 de mile de strazi adaugati din 17 tari, scrie Techcrunch.com.
Stirea vine la scurt timp dupa ce Google a adaugat functionalitate de fus orar in API-ul hartilor. Totodata, compania a updatat vinerea trecuta Google Maps pentru terminale mobile, dand utilizatorilor iOS posibilitatea de a accesa mai facil hartile de pe iPhone/iPad.

Update-ul include strazi si locuri din Macau, Singapore, Suedia, SUA, Tailanda, Taiwan, Italia, Marea Britanie, Danemarca, Norvegia si Canada. Totodata, compania a adaugat fotografii din Africa de Sud, Japonia, Spania, Franta, Brazilia si Mexic.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri