Cuvintele din titlu apartin unui copil de 13 ani, dupa ce a urmarit imagini de la una dintre infruntarile prezidentiale dintre actualul presedinte Obama si contracandidatul Romney.
Mai multi copii cu varste cuprinse intre 6 si 13 ani au urmarit clipuri ale celor doi concurenti, precum si imagini semnificative cu acestia. Tinerii au verbalizat, dupa priceperea lor, ceea ce percep in acele imagini – surprinzator sau nu, deseori cu o mai mare acuitate si sinceritate decat multi adulti.

Ei nu au apreciat deloc comentariile negative si atacurile “la persoana”. “Este ca in scoala cand cineva te impinge si te critica tot timpul!”, spune Dylan.



Dar atunci cand sunt intrebati daca politicienii mint?

“Mint pentru a-l face pe celalalt sa arate oribil, astfel incat multi oameni sa creada ca cealalta persoana este oribila si sa-l voteze pe «omul bun»”, spune Bryson.

Oare cum privesc copiii din Romania campania electorala locala? Considerati ca ar exista similitudini? wall-street.ro te incurajeaza sa comentezi.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri