Netopia mobilPay, unul dintre principalii jucatori locali in ceea ce priveste microplatile cu telefonul mobil si procesator de plati online prin card, testeaza impreuna cu cativa dintre partenerii sai un feature in platforma mobilPay, denumit e-wallet, pentru a veni in ajutorul utilizatorilor.
Prin acest serviciu suplimentar, care functioneaza asemenea unui portofel virtual, plata online se poate face intr-un mod sigur si usor.

“Portofelul digital reprezinta un feature menit sa usureze viata utilizatorilor care, pentru a realiza o plata online, nu vor mai fi nevoiti sa introduca toate datele cardului pe un site. Practic, informatiile necesare platii vor fi pastrate securizat intr-un seif electronic, iar acestia, cu ajutorul e-wallet-ului, vor putea face plata la orice comerciant mobilPay fara sa isi mai introduca datele de pe card”, a explicat Antonio Eram, CEO Netopia.

De asemenea, e-wallet-ul de la mobilPay face posibila plata online oricand, chiar daca utilizatorul detine mai multe carduri si nu le are in momentul in care vrea sa realizeze o tranzactie sau nu stie informatiile de pe acestea.

“Folosirea unui e-wallet are si o serie de avantaje, printre care se numara securitatea suplimentara caracteristica acestui sistem de plata online, precum si flexibilitatea si usurinta”, a adaugat Antonio Eram.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri