Ce stii despre Romania? Sigur ai auzit de Dracula, de medaliile primite de gimnaste sau de premiile obtinute la Cannes de regizorii romani! Noaptea ne distram, ziua facem business, asa ca nu ezita sa vizitezi aceasta tara!
Pe acest model incearca nou infiintata firma de consultanta in business Smartlink – Communications&Connections sa atraga atentia, dar si posibili clienti. Pe langa reliefarea frumusetilor naturale ale tarii, clipul incearca sa motiveze (mizand mai ales pe latura sentimentala) investitorii si oamenii de afaceri sa priveasca Romania cu o mai mare atentie.

"Trebuie sa intelegem ca Romania nu este numai a unuia si a altuia ci este a noastra, a tuturor celor ce locuim aici. Daca impreuna vom reusi sa o facem mai primitoare, mai placuta, mai cunoscuta, atunci TOTI vom avea de castigat - inclusiv cei ce au afaceri, ca noi", a spus Radu Magdin, CEO al companiei infiintate in urma cu o luna si jumatate.

Firma nu a dorit o lansare oficiala, clasica, printr-un comunicat de presa ci alege promovarea virala care sa arate, deja, "ceea ce pot".

"In acest final de an speram sa reusim sa punem la punct primele contacte astfel incat anul viitor sa putem oferi consultanta oamenilod de afaceri straini dar si romani. Ceea ce ne recomanda este experienta in domeniu dar si faptul ca suntem conectati la nivel international", subliniaza Magdin.

Clipurile despre Romania au inceput, fara niciun suport de la Ministerul Turismului, sa impanzeasca Internetul/Facebook-ul, lucru care ar putea promova imaginea tarii in lume.

In urma cu doua luni, doi studenti ai Universitatii Leeds au promovat Romania similar, printr-un clip ce a devenit rapid viral.

Cum ti se pare videoclipul? Consideri ca este reusit si ar putea atrage atentia? wall-street.ro te incurajeaza sa comentezi.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri