Poate prea rar auzim sau vedem straini vorbind atat de frumos despre Romania si poporul sau – si cu atat mai putin un om cunoscut pe plan international. Ron Kaufman, expert in consultanta, a vizitat Bucurestiul pentru cateva zile si a tinut sa incarce pe YouTube un clip de cateva minute in care isi exprima parerea despre poporul roman.
El face paralele intre doua cladiri reprezentative din Bucuresti – Ateneul si Uniunea Arhitectilor din Romania si, prin cuvinte de lauda, gaseste similitudini intre acestea si romanii care au reusit “sa renasca” dupa revolutia din 1989 dar si poporul care a creat muzica, pictura si arta de-a lungul secolelor.

Ron Kaufman spune ca a acordat atata atentie Bucurestiului intrucat strabunicul sau, cand avea 8 ani, a emigrat in America din Romania deci are radacini din aceasta tara.

Ron Kaufman "a pus umarul" la dezvoltarea statului Singapore fiind consultant al Guvernului de acolo dar, de asemenea, prin intermediul propriei companii, a oferit/ofera consultanta pentru companii precum Lufthansa, United Airlines, HSBC Bank, Reuters, Xerox, Mastercard sau Ford.

El a acordat un interviu exclusiv pentru Wall-Street.ro in care a vorbit despre cum sa atragi clienti si cum sa ii retii dar si ce greseli sa eviti cand interactionezi cu clientii.



Cum ti se pare clipul realizat de consultantul american? Mai cunoasteti si alte astfel de clipuri?

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri