Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a batut recordul de popularitate pe Twitter detinut anterior de Justin Bieber, cu mesajul "Inca patru ani.", preluat in scurt timp de cateva sute de mii de utilizatori, potrivit Forbes, citat de Mediafax.
Obama a castigat alegerile prezidentiale din SUA, pentru un nou mandat de patru ani la Casa Alba.

La finele lunii septembrie, blogul All Twitter al Media Bistro a stabilit cele mai populare tweet-uri (mesaje pe Twitter), in functie de numarul de retweet-uri (preluarea mesajului de catre alti utilizatori).

Castigatorul a fost starul canadian Justin Bieber, cu mesajul "RIP Avalanna. i love you", care are in prezent 223.376 de retweet-uri.

Mesajul "Inca patru ani." a fost postat marti seara de Obama dupa ce presa l-a declarat invingator in Ohio, unul dintre principalele state indecise, unde tendinta alegatorilor nu era clara potrivit sondajelor anterioare scrutinului.

In aproximativ patru ore, tweet-ul presedintelui a adunat circa 330.000 de retweet-uri, iar pana in prezent a fost preluat de 541.000 de utilizatori.

Echipa de campanie a lui Barack Obama a fost laudata pentru succesul in social media, unde echipa contracandidatului republican Romney a pierdut detasat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri