Black Friday, zi ce aduce reduceri de preturi la diferite game de produse, va atrage si anul acesta companii precum eMag.ro , Flanco, EvoMag.ro sau PCFun.ro. Romanii cauta de Black Friday laptop-uri la preturi reduse, telefoane, tablete si, pe locul patru, electrocasnice, conform unui sondaj realizat de EvoMag.ro.
Din cele circa 2.700 de raspunsuri la intrebarea “Ce categorie de produse urmariti de Black Friday in data de 23 noiembrie, la evoMag.ro”, cei mai multi au raspuns ca ar dori laptop-uri (circa 18%).

Telefoanele mobile se situeaza pe locul doi, cu circa 14% din intentia de achizitie de pe EvoMag.ro in timp ce tabletele ocupa locul trei, cu circa 12%.

Electrocasnicele si televizoarele sunt de asemenea foarte cautate de potentialii clienti EvoMag.ro.

Avand in vedere interesul clientilor pentru electrocasnice, anul acesta EvoMag va introduce in oferte si aceasta gama de produse, conform oficialilor companiei.

Jocurile sunt clasate pe ultimul loc in preferintele clientilor, conform sondajului.

Majoritatea respondentilor au spus insa ca NU sunt interesati de “ziua reducerilor” (circa 22%).

Folosit in mai multe contexte, financiare si sociale, Black Friday a inceput sa fie utilizat pentru a desemna vinerea de dupa Ziua Recunostintei din 1966. In Philadelphia, o publicatie a caracterizat ziua de vineri ca fiind neagra din cauza aglomeratiei de pe drumuri, dar si de pe trotuar, unde oamenii adunati la cozi nu mai lasau niciun centimetru liber.

Intra pe eMag.ro, Flanco.ro, EvoMag.ro, PCFun.ro sau Azerty.ro pentru a vedea preturile actuale la produse si a le compara cu cele de pe 23 noiembrie.

Tu vei urmari reducerile pe BlackFriday? Ce produse te intereseaza? wall-street.ro te incurajeaza sa comentezi.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri