Retaileri locali precum Altex, eMag.ro , Flanco, EvoMag, F64 sau PCFun.ro se vor bate in reduceri pe 23 noiembrie, de Black Friday. Mai multi clienti/internauti s-au plans insa de faptul ca preturile mai mici sunt de fapt false, acestea fiind reduse cu ponderi mult mai mici decat cele anuntate de Vinerea Neagra.
“Trebuie urmarite si notate de pe acum preturile la produsele dorite, pentru ca reducerile sa fie corecte, multi comercianti incearca sa pacaleasca clientii cu false reduceri…”, considera Marius Nicolae Toader.

“O mare nesimitire cu acest black friday, utilizat pentru a prosti majoritatea romanilor disperati dupa asa-zisele reduceri; anul trecut am monitorizat un aparat foto timp de 2 luni de zile, in dorinta de a-l cumpara; cu 2 zile inainte de asa zisa mare reducere, aparatul s-a scumpit subit cu 300 lei, iar in ziua cea mare era la "oferta" cu 100 lei mai scump decat inainte; prosteala pe fata!”, comenteaza Adi Sim.

De subliniat ca unele magazine, precum eMag.ro, realizeaza reducerea DUPA ce ati plasat comanda.

wall-street.ro a realizat print screen-uri pe trei dintre cele mai mari trei magazine IT&C – Altex, Flanco si eMag.ro , luand in calcul trei dintre cele mai cautate categorii de produse – tablete, smartphone-uri si televizoare.

Folosindu-va de aceste print screen-uri veti putea decide pe 23 noiembrie daca reducerile afiste sunt sau nu sunt reale. Mai mult, preturile in cadrul celorlalti retaileri de pe piata sunt similare cu ale celor mai mari doi jucatori din piata, putand deci folosi print screen-urile pentru a compara preturile si pe site-uri precum EvoMag.ro, Cel.ro, PCFun.ro sau Azerty.

Vizitati site-urile enumerate mai sus/preferate pentru a vedea preturi la produsele pe care vi le doriti in prezent.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri