Retaierul eMAG continua dezvoltarea platformei eMag Marketplace prin lansarea unei noi categorii: servicii turistice. In parteneriat cu Paravion – companie OTA (online travel agency), parte din Happy Tour Group – eMAG va pune la dispozitia clientilor sai oferte de tip city break, bilete de avion, pachete de vacante i cazare la hoteluri.
eMag, liderul comertului online in Europa de Est, continua dezvoltarea platformei eMAG Marketplace prin lansarea unei noi categorii: servicii turistice. In parteneriat cu Paravion – companie OTA (online travel agency), parte din Happy Tour Group – eMAG va pune la dispozitia clientilor sai oferte de tip city break, bilete de avion, pachete de vacante si cazare la hoteluri.

Partenerul certificat Marketplace, Paravion.ro, face parte din grupul Happy Tour, cel mai mare furnizor de servicii turistice din Romania, cu o experienta de peste 18 ani in piata.

Pentru eMag Turism, noua sectiune lansata astazi, Paravion a conceput un portofoliu special de oferte de turism intern si international. Pe langa ofertele exclusive, clientii eMAG vor mai putea sa isi rezerve de pe platforma si bilete de avion pentru orice destinatie, prin orice companie aeriana, precum si camere in zeci de mii de hoteluri din intreaga lume.

“Obiectivul eMAG este sa devenim numarul unu pe fiecare dintre segmentele pe care le accesam prin platforma eMAG Marketplace” a declarat Bogdan Axinia, director eMAG Marketplace. „In zona de turism, suntem de parere ca un mare potential il au pachetele de tip city break. Fiindca acest gen vacante, lungi de 23 zile, sunt la fel de usor de strecurat in program pe cat sunt de achizitionat, ne asteptam la o crestere importanta pe acest segment in viitorul apropiat. Mai departe, tinta noastra este sa aducem pe eMAG cele mai atractive promotii si pe segmentul biletelor de avion iar, pe termen mediu, planul nostru este sa avem propriile noastre chartere pentru pachetele speciale eMAG Turism” a explicat Bogdan Axinia.

eMAG Marketplace este sistemul prin intermediul caruia partenerii afiseaza propriile oferte pe eMAG.ro. Astfel, clientii pot comanda simultan o gama impresionanta de produse, de la carti, muzica, film, la asigurari RCA si de calatorie, produse de bricolaj, jucarii si, acum, chiar si oferte turistice. Toti partenerii eMAG Marketplace sunt atent evaluati si monitorizati pentru a respecta standardele de calitate cu care clientii eMAG sunt obisnuiti.

Paravion a fost achiztionata in 2010 de catre fondul de investitii GED, prin intermediul Happy Tour, ca parte a planului de consolidare a unui lider pe piata de servicii turistice, ale carui operatiuni sa poata fi extinse si in alte tari din Europa.

“Intr-adevar, luam in calcul pentru viitor o extindere a parteneriatului cu Paravion in toate tarile din regiune in care vom patrunde cu eMAG”, a declarat Radu Apostolescu, vicepresedinte si director de dezvoltare eMAG. “De altfel, acesta este planul pentru toti partenerii din Marketplace care au produse pretabile si capacitatea de a livra in afara tarii”, a mai spus el.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri