Un site rusesc propune un cupon de reduceri de 50% pentru credinciosii care vor sa se spele de pacate inainte de Apocalipsa, insa cuponul, oferit de Biserica Catolica din Assisi, din Italia, nu a avut succesul scontat, informeaza gentside.com, citat de Mediafax.
Site-ul rusesc Kupoklub.ru propune un cupon de reducere de 50% acelor persoane care vor sa li se ierte pacatele inainte de Apocalipsa, despre care se spune ca ar avea loc pe 21 decembrie 2012. O biserica catolica italiana se afla la originea acestei initiative. Pretul pentru iertarea pacatelor este de 500 de ruble (putin peste 12 euro), afirma site-ul Oddity Central. Astfel, cu aceasta suma, credinciosii isi asigura un loc in rai. Propunerea bisericii italiene pare insa destul de ciudata, tinand cont de faptul ca cei mai multi dintre credinciosii rusi sunt ortodocsi.

"Potrivit predictiilor, lumea noastra se va sfarsi. Dar acesta nu este un motiv pentru a ne intrista. Biserica Catolica Assisi, din regiunea italiana Ombria, provincia Perugia, aflata la sud de muntele Subasio, organizeaza iertarea pacatelor. In aceste vremuri tulburi, acesta este un cadou picat din cer - o incredibila reducere de 50% pentru a va mantui", se afirma in comunicatul postat pe site-ul rusesc.

Pentru a obtine mantuirea de pacate, persoanele doritoare trebuie sa cumpere cuponul. Un numar unic le este astfel furnizat. Credinciosii trebuie apoi sa trimita acel numar unic la o adresa de e-mail, trecuta pe site, pentru a-si valida accesul in rai. Pe acelasi site se afirma ca, oricat de numeroase ar fi pacatele unei persoane, un singur cupon va fi suficient. Totusi, credinciosii au posibilitatea de a-si procura mai multe cupoane, pentru a se asigura ca si-au "rezervat" locul in rai.

Se pare insa ca succesul comercial al acestei initiative nu este cel scontat, intrucat doar 100 de persoane au decis sa isi cumpere acel cupon, in conditiile in care Biserica catolica italiana spera sa vanda cateva milioane.

Foto: captura assisionline.com


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri