Facebook isi va trece in urmatoarea perioada toti utilizatorii pe conexiuni securizate «HTTPS» (Hypertext Transfer Protocol Secure) ceea ce ar putea determina o accesare mai dificila si o viteza mai scazuta pe reteaua de socializare, scrie SlashGear.com.
Scaderea temporara a vitezei s-ar putea traduce printr-un timp de upload ceva mai mare pentru fotografii, dar si o experienta usor diferita a utilizatorului prin incarcarea mai lenta a paginilor vizitate.

Decizia Facebook de a-si muta activitatea pe un server complet securizat nu este noua: reprezentantii retelei de socializare au inceput sa folosesaca protocolul HTTPS inca de anul trecut, insa abia acum au reusit sa faca acest lucru posibil pentru toti cei aproximativ un miliard de utilizatori.

Reteaua de socializare a fost vazut nevoita sa recurga la aceasta solutie din cauza numarului mare de atacuri la adresa utilizatorilor Facebook din ultimul timp.

Reprezentantii companiei americane sustin ca exista posibilitatea de a reveni la protocolul HTTP in cazul utilizatorilor care sunt mai putin interesati de securitate si va fi permisa si conexiunea obisnuita prin selectarea acesteia meniul Account Security.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri