Videoclipul piesei Gangnam Style apartinand artistului sud-coreean PSY a doborat recordul de vizualizari pe YouTube detinut pana in prezent de Justin Bieber cu piesa “Baby”, care avea peste 800 milioane de vizualizari.
Piesa "Gangnam Style" a atins pe YouTube peste 825 milioane de vizualizari, devenind in numai 4 luni cel mai vizualizat clip pe reteaua de partajare de continut video.

Videoclipul piesei “Baby” a artistului Justin Bieber s-a bucurat la randul sau de un succes neasteptat pe Youtube, adunand in peste 2 ani si jumatate, din februarie 2010 cand piesa a fost “urcata” pe canalul artistului putin pester 800 milioane de vizualizari.

Un calcul arata ca din momentul in care clipul a fost postat pe YouTube, in fiecare zi a fost vizualizat de peste 5 milioane de ori, ceea ce arata ca in mai putin de 200 de zile (6 luni) ar trebui sa depaseasca 1 miliard de vizualizari.

Acest lucru este de asteptat sa se intample mult mai devreme datorita viralizarii clipului, iar in mai putin de o luna este posibil sa asistam la stabilirea unui nou record pe YouTube.

Piesa “Gangnam Style” este o parodie despre oamenii bogati dintr-un cartier din Seul denumit Gangnam.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri