Facebook a dezvaluit marti primul lor produs disponibil fara ca utilizatorii sa trebuiasca sa aiba cont pe retea. Aplicatia Messenger pentru Android permite sa te inscrii doar cu numele si numarul tau de telefon.
Serviciul nu este in prezent disponibil in SUA, fiind insa disponibil in mai multe regiuni ale lumii, pe terminale Android. De asemenea serviciul va deveni disponibil in curand si pentru iOS, scrie Cnet.

Utilizatorii trebuie doar sa instaleze aplicatia, sa apese pe “Get Started” si sa acceseze imediat contacte, sa impartaseasca fotografii si sa inceapa conversatii in grupuri.

“Am realizat acest proiect deoarece realizam cat de important este sa comunici prin mesaje pe terminale mobile si nu are sens sa limitam oamenii la grupuri de pe Facebook”, a subliniat un oficial al companiei.

Serviciul intra in concurenta cu traditionalul SMS, mesajele in cazul Facebook Messenger nefiind insa limitate la 160 de caractere. Numarul de utilizatori care au accesat Facebook de pe terminale mobile a crescut cu 61% in trimestrul anterior comparat cu aceeasi perioada a anului precedent pana la 604 milioane. 126 de milioane de persoane acceseaza Facebook exclusiv de pe terminale mobile.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri