Anul 2012 a insemnat multiple modificari aduse la cea mai mare retea sociala din lume, Facebook. Unele dintre ele erau asteptate, altele au fost controversate iar pe altele cei mai multi dintre noi nici nu le-a sesizat. wall-street.ro trece in revista, intr-un format inedit, cele mai interesante modificari.

Printre acestea se numara mult-contestata trecere la Timeline, atat in cazul profilelor cat si ale paginilor, schimbarea politicilor de confidentialitate sau integrarea din ce in ce mai puternica a Instagram in retea.

Per total, sunt cateva zeci de modificari pe care Facebook le-a integrat, mai ales dupa listarea pe bursa din 18 mai. Efectul unora dintre ele, precum Facebook Gifts, se va face simtit in Romania cel mai probabil incepand din 2013.

Tu ce crezi ca s-a modificat in bine la retea in 2012? Dar in rau? wall-street.ro te incurajeaza sa comentezi, pastrand un limbaj civilizat.


Sursa foto


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri