Calin Rotarus, general manager adjunct Goldbach (fosta ArboMedia), va parasi compania de la 1 ianuarie 2013 “pentru a se dedica proiectelor legate de Rock”.
Contactat de wall-street.ro, Rotarus a subliniat ca este “un joc de cuvinte” si ca viitorul este in zona digitala. “O sa am un nou job foarte activ si provocator!”, spune el.

Wall-Street.ro va reveni in curand cu informatii exacte privind destinatia lui Calin Rotarus.

Calin Rotarus a lucrat la Goldbach (anterior ArboMedia) din 2001. Initial ca online project manager – de la lansarea departamantului online, ulterior ca online director; sales director pentru TV, print, radio si online si Strategy Director. A condus ARBOinteractive, rebranduita ulterior in Goldbach Audience Romania, de la infiintare (2007) pana la momentul in care s-a decis reunirea activitatii firmelor din grup intr-o structura unica (iulie 2012), moment in care a preluat functia de director general adjunct pe grup.

“In perioada in care am lucrat la ARBO/Goldbach am avut cele mai mari satisfactii profesionale din cariera, atat in ce priveste business-ul, care s-a nascut, a crescut exploziv, a trecut prin mai multe crize pe care le-a depasit cu succes si a intrat intr-o faza de maturitate” declara Calin.

Functia sa va fi ocupata de Alin Alecu, director general Goldbach Group.

“Calin a fost si va ramane un simbol al on-line-ului din Romania. Sunt sigur ca pasii il vor purta, in ritm de rock, tot in aceasta zona. Incerc sa vad decizia lui ca pe o oportunitate atat pentru publisheri cat si pentru clienti. Am convingerea ca vom continua sa colaboram si in viitor”, declara Alin Alecu, director general Goldbach Group.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri