Se pare ca cel mai mare retailer online din lume, Amazon, are cu adevarat un Craciun fericit! Compania a anuntat ca vanzarile de sarbatori din 2012 au fost cele mai mari din istoria companiei, consumatorii cumparand 306 obiecte pe secunda in ziua de varf, scrie presa internationala.
Amazon spune ca de Cyber Monday consumatorii au cumparat 26,5 milioane obiecte, un nou record. Kindle continua sa domine per total vanzarile, condus de Kindle Fire HD. De asemenea Amazon si-a depasit un nou record al vanzarilor de aplicatii/de download-uri digitale.

Ca o comparatie, in "secunda de aur", de Black Friday, retailerul online numarul unu in Romania, eMag, a avut 205 comenzi simultan.

Printre cele mai mari vanzari pe Amazon s-au numara televizoarele de 60 inci precum Panasonic Viera sau Samsung LED HDTV.

Camerele foto – Canon PowerShot A2300, Canon PowerShot S100

Jocuri Video: Just Dance 4, Call of Duty: Black Ops II si Assassin's Creed III
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri