Amazon, cel mai mare retailer online din lume, a lansat un nou serviciu care permite utilizatorilor care au cumparat CD-uri de pe acest site sa poata descarca gratuit si versiunea digitala a respectivelor discuri, informeaza AFP, citat de Mediafax.
Serviciul AutoRip lansat de Amazon concureaza cu retailerul online iTunes al companiei Apple.

Prin lansarea noului sistem AutoRip, cei care au cumparat CD-uri de pe Amazon pot beneficia automat gratuit si de versiunile MP3 ale pieselor de pe respectivele discuri.

Versiunea digitala a CD-urilor poate fi accesata prin streaming pe internet, dar si prin intermediul telefoanelor inteligente (smartphones) si tablete, imediat dupa ce respectivele CD-uri au fost platite. Acest serviciu permite celor care au cumparat CD-uri de pe Amazon sa le asculte in format digital inainte ca respectivele albume sa le fie livrate acasa prin intermediul serviciilor de curierat.

"Am lansat astazi acest serviciu, care este disponibil gratuit pentru toti clientii nostri - din trecut, prezent si viitor", a declarat Jeff Bezos, fondatorul site-ului Amazon.com.

Versiunile digitale ale CD-urilor vor fi puse la dispozitia tuturor celor care au cumparat discuri de pe Amazon, de la lansarea serviciului de vanzare de albume muzicale, in 1998, a mai spus Jeff Bezos.

Amazon spune ca are peste 50.000 de albume muzicale disponibile in varianta digitala, printre care se numara si cele ale unor artisti precum Adele, Green Day, Susan Boyle si Michael Jackson.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri