Aplicatia online de gestiune a asociatilor de proprietari din Romania Aviziero introduce pe piata locala plata cu cardul a intretinerii, serviciu disponibil la nivel national.
Incepand cu luna ianuarie a acestui an, utilizatorii Aviziero isi pot achita intretinerea online, folosind cardul, direct din contul personal. Plata intretinerii online a fost implementata pentru peste 200 de apartamente din Bucuresti, dar si din alte orase din tara, iar primele tranzactii au fost deja efectuate.

Prima factura de intretinere online platita cu cardul s-a realizat la finalul anului 2011.

“Plata cu cardul a intretinerii reprezinta un pas natural in evolutia portofoliului de servicii oferite de Aviziero. Inca de cand am lansat aplicatia stiam ca urmeaza sa introducem si un astfel de beneficiu si suntem incantati ca acum putem sa le oferim utilizatorilor Aviziero avantajele platii online a intretinerii”, a declarat Bogdan Ioan, managing partner & founder Aviziero. “Intretinerea ramasese ultima cheltuiala lunara ce nu putea fi platita cu cardul”, a continuat Bogdan Ioan.

Aviziero gazduieste pe site-ul sau doua solutii de acceptare la plata cu cardul, una oferita de catre BCR, cel mai important grup financiar din Romania, si cealalta de catre PayU, parte a grupului european de plati online omonim cu operatiuni in Polonia, Romania, Ungaria, Cehia, Rusia, Turcia si Ucraina. Compania VISA a oferit sprijin si consultanta pe toata perioada de implementare a sistemului de acceptare a platilor online cu cardul prin intermediul aplicatiei online, iar noul serviciu oferit de Aviziero permite utilizarea tuturor tipurilor de carduri disponibile pe piata, inclusiv Visa, Visa Electron, Mastercard si Maestro.

“Sa incepem cu o intrebare foarte simpla: Cati dintre noi nu se invoiesc de la birou sau apeleaza la vecini, prieteni, rude pentru a putea plati intretinerea la timp? Raspunsul nostru a fost ca suntem “mult prea multi” in aceasta situatie. De aceea, incurajam detinatorii de card de pe piata romaneasca sa foloseasca cardul pentru plata electronica a cheltuielilor lunare (plati facturi, utilitati, taxe si impozite, samd) si sa-si salveze astfel timpul pentru alte activitati alaturi de persoanele apropiat.”, declara Zoltan Sipos, director executiv al Directiei de Carduri BCR.

Plata online a intretinerii aduce avantaje atat pentru proprietari cat si pentru administratori. Printre avantajele de care se pot bucura proprietarii se numara posibilitatea achitarii intretinerii in orice moment al zilei si din orice locatie, economie de timp, flexibilitate si confort. Pentru administratori, introducerea noului serviciu oferit de Aviziero presupune inregistrarea automata a incasarilor, reducerea riscului de gestiune a banilor cash, dar si reducerea programului de casierie sau chiar desfiintarea acestuia.

Aviziero, programul online de gestiune a asociatiilor de proprietari a fost lansat pe piata in 2010 si este folosit in prezent in administrarea a peste 7500 de apartamente, iar numarul acestora este in continua crestere.

Aplicatia pune la dispozitia utilizatorilor 3 module de servicii. Modulul de baza, Aviziero (Tabel), ce calculeaza lista de intretinere si gestioneaza fondurile, modulul Aviziero Pro (Contabilitate), ce include functionalitatile modulului Aviziero(Tabel) si ofera in plus toate serviciile de contabilitate necesare unei asociatii de proprietari si modulul Acces Proprietari care ofera utilizatorilor posibilitatea de a avea acces non-stop la toate informatiile legate de intretinere.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri