Daca inca te indoiesti ca viitorul este mobil, ar trebui ca urmatorul exemplu sa te faca sa iti regandesti parerea – compania de taximetrie Speed Taxi a inregistrat o crestere cu 500% a comenzilor de pe smartphone pentru masini in perioada martie 2012 – 21 ianuarie 2013.

Astfel, Speed Taxi, conform propriilor declaratii, a ajuns la o medie zilnica de 918 comenzi in martie 2012, la peste 5.500 comenzi pe zi (in medie) in ianuarie 2013, pana la 21 ianuarie inclusiv.

Per total, numarul de comenzi a crescut sub nivelul evolutiei comenzilor realizate de pe smartphone, prin aplicatii speciale, cu 87%.

Practic, in prezent, comenzile telefonice reprezinta 66% din total, cele de pe smartphone 30% si comenzile online, in scadere cu 38%, au ajuns la o pondere de 4% din total.

Din ce in ce mai multe companii de taximetrie apeleaza la tehnologie pentru a atrage comenzi - citeste aici mai multe.

Citeste un interviu exclusiv cu seful Speed Taxi in care vorbeste despre planurile companiei si cat de importanta este tehnologia in dezvoltarea taximetriei din Romania.

Tu ai comandat taxi prin aplicatie specializata, de pe smartphone/tableta? Consideri ca in viitorul apropiat vor exista mai multe comenzi mobile decat prin telefon? wall-street.ro te incurajeaza sa comentezi.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri