Floria.ro, unul dintre cei mai mari jucatori pe piata de vanzari online de flori, a vandut anul trecut in jur de 200 de buchete cu pretul de 1.300 de lei, fiecare avand 131 de trandafiri rosii, a afirmat pentru wall-street.ro, Mugur Frunzetti, managing partner al magazinului online.
Buchetul in valoare de 1.300 de lei se numeste "Cucereste-o" (foto).

Practic, vanzarile aceastui tip de buchet au generat vanzari de circa 60.000 de euro, adica aproape 10% din cifra de afaceri de 550.000 de euro a site-ului Floria.ro pe anul trecut.

Desi, pare putin credibil, exista si tarife mai mari, cel mai scump buchet, denumit „Dragoste fara limite”, avand 229 de fire de trandafiri rosii si costand aproape 2.800 de lei. Mugur Frunzetti a spus ca magazinul online a vandut "cateva" astfel de buchete, dar nu a oferit mai multe detalii.

Managerul Floria.ro afirma ca site-ul va inregistra anul acesta vanzari de circa 800.000 de euro, in crestere cu aproximativ 45% fata de 2012.

Piata de vanzari online de flori va fi in acest an de circa doua milioane de euro, comparativ cu 1,5 milioane de euro anul trecut, potrivit estimarilor lui Frunzetti.

Printre cei mai mari jucatori pe piata de vanzari online de flori se numara Floridelux.ro, 123flori.ro si Floria.ro.

Activezi in piata de online sau te gandesti sa intri in acest mediu? Esti pasionat(a) de comertul pe Internet si vrei sa afli mai multe informatii, ponturi si studii de caz de la experti in domeniu? Atunci nu ai voie sa ratezi editia cu numarul trei a ecomTIM, cel mai important eveniment regional de e-commerce si marketing online.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri