Pierde Facebook interesul oamenilor? Un studiu al Pew Research Center spune ca mai mult de 60% dintre utilizatorii Facebook au renuntat la site saptamani intregi din cauza plictiselii. Pe de alta parte, un adolescent a gasit o (alta) metoda, inedita, de a face bani.
Un elev in varsta de 14 ani din SUA si-a convins tatal sa ii dea 200 de dolari pentru a renunta la Facebook pana in iunie, cand va intra in vacanta.

“Voiam sa castig niste bani”, a spus adolescentul, subliniind ca, oricum, se plictisise de retea, considerand-o “o distragere si plina de nimicuri”, scrie presa internationala.

Studiul Pew nu face decat sa ii dea dreptate. Cei 60% dintre utilizatorii intervievati au subliniat ca sunt asaltati de statusuri plictisitoare sau fotografii neinteresante, prea personale, copii nou nascuti, femei insarcinate, fetusi vizibili prin ultrasunete, animalute.

Pew subliniaza ca multi utilizatori simt ca nu au control complet, cum si-ar dori.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri